Wiadomości Wydarzenia

Konferencja IFEAT 2022 w Vancouver

IFEAT ma przyjemność ogłosić, że w 2022 roku zorganizuje hybrydową konferencję, a osobista część wydarzenia odbędzie się w Vancouver w Kanadzie w hotelu Westin Bayshore w dniach 9-13 października 2022 roku. Kto chce wziąć udział w wydarzeniu w tym celu, przez Internet lub osobiście.

Poniżej podstawowe informacje, więcej na stronie https://conference.ifeat.org

Rejestracja dostępna na stronie

    Dostępnych będzie wiele pakietów sponsorskich wraz z reklamami w przewodniku dla delegatów.

    Zakwaterowanie w hotelu, stoiska wystawowe i sale konferencyjne będą również można rezerwować za pośrednictwem strony internetowej Konferencji po otwarciu rejestracji.

Konferencja IFEAT 2022 Vancouver odbędzie się w hotelu Westin Bayshore w dniach 9-13 października 2022 roku. Dla tych, którzy nie mogą uczestniczyć osobiście, wydarzenie będzie miało charakter hybrydowy, a platforma eventowa Wova oraz aplikacja mobilna będą ponownie wykorzystywane dla chętnych aby dołączyć do Konferencji online. Umożliwi to również delegatom zarówno online, jak i osobiście, nawiązywanie kontaktów i spotykanie się za pośrednictwem platformy, jeśli nie mogą spotkać się osobiście w Vancouver. Platforma ułatwi wszystkim delegatom zidentyfikowanie, kto jest tam osobiście, a kto jest dostępny tylko online.
Miejsce konferencji, Westin Bayshore Hotel, to czterogwiazdkowy, nowoczesny hotel z prawie 500 dobrze wyposażonymi pokojami gościnnymi, położony wzdłuż Coal Harbour na skraju Stanley Park i jego malowniczego nadbrzeża. Hotel znajduje się 24 km (15 mil) od międzynarodowego lotniska w Vancouver, w pobliżu wielu sklepów, restauracji i lokali rozrywkowych w centrum Vancouver oraz pobliskich ulicach Robson i Denman. Większość pokoi posiada balkon ze wspaniałym widokiem na port, góry i panoramę miasta. Wśród wielu znakomitych udogodnień znajduje się największa sala balowa w zachodniej Kanadzie.
Konferencja IFEAT będzie miała sesje prelegentów od poniedziałku do czwartku z sesją biznesową, w tym dorocznym walnym zgromadzeniem i wykładem medalowym, który odbędzie się we wtorek 11 października w sali plenarnej. W tym roku mamy fantastyczny program dla prelegentów, a więcej dowiesz się tutaj. Wszystkie sesje wykładowe będą transmitowane na żywo na platformie Whova i będą również dostępne do obejrzenia później na żądanie, aby uwzględnić wszystkie strefy czasowe. Wystawa będzie również czynna od poniedziałku do czwartku – zarówno online, jak iw Westin Bayshore.
 
W czasie konferencji odbędą się jednodniowe warsztaty!

Szkolenie smakowe

Bezpieczeństwo aromaterapii

Składniki smakowe i zapachowe, od naturalnych po syntetyczne

Członkowie IFEAT – 300 USD za warsztat

Osoby niebędące członkami – 350 USD za warsztat

Liczba miejsc jest ograniczona do 24 na każdy warsztat.

(Niedostępne tylko dla delegatów online)

Warsztaty są przeznaczone tylko dla zarejestrowanych delegatów, więc jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, skorzystaj ze stawek „early bird” i zarejestruj się już teraz.

Sprawdź także